Alegerile din Michigan vor fi investigate. Rudy Giuliani se deplasează la fața locului

Rudy Giuliani va merge astăzi în Michigan, pentru a depune mărturie la comisia legislativă care examinează procesul electoral al statului.

Avocatul președintelui Donald Trump, Rudy Giuliani, va merge în Michigan pentru a depune mărturie la comisia legislativă care examinează procesul electoral al statului.

"Oamenii pun întrebări și sunt îngrijorați cu privire la procesul electoral, la modul în care a fost gestionat și modul în care viitoarele noastre alegeri ar putea fi afectate", a declarat președintele Republicii de Supraveghere a Casei Republicane, Matt Hall. „Zvonurile auzite sunt peste tot și comitetul nostru încearcă să ajungă la adevăr, pentru a oferi oamenilor răspunsurile pe care le merită.”

Rudy Giuliani este de așteptat să răspundă la întrebări cu privire la revendicările repetate ale campaniei Trump. Acestea vizează nereguli electorale și probleme ale sistemului de numărare a votului. Fostul primar din New York a depus o mărturie scrisă, dar va merge și personal în Michigan. Totuși, în ciuda pretențiilor Partidului Republican și a campaniei Trump, oficialii statului au menținut certificarea rezultatelor alegerilor din Michigan, care au constatat că președintele ales, Joe Biden, a obținut cu 154.188 mai multe voturi decât Trump.

Comitetul de Supraveghere speră să obțină răspunsuri și dovezi pentru acuzațiile pe care le-a adus campania Trump, întrucât majoritatea proceselor intentate în legătură cu alegătorii și frauda electorală au fost puse în afara lipsei de probe, în ciuda afirmațiilor repetate că probele reprezintă dovezi clare, conform FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel