Alegeri SUA. Trump, reacție în scandalul momentului. Atac la Clinton

Doanld Trump a reacționat în scandalul în care este implicat Paul Manafort, fostul său șef de campanie.

Președintele SUA, Donald Trump, a reafirmat luni că nu există 'nicio înțelegere secretă' între echipa sa de campanie din alegerile de anul trecut și Rusia, după ce primele persoane au fost inculpate în acest dosar, principalii vizați fiind fostul său șef de campanie, Paul Manafort, și asociatul acestuia, Richard Gates, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Inculpat pentru 12 capete de acuzare, printre care complot împotriva SUA, spălare de bani, declarații false și nedeclararea unor conturi din străinătate, Manafort s-a predat luni biroului FBI din Washington și urmează să fie prezentat justiției.

Însă Trump susține că faptele imputate lui Manafort sunt de dinainte ca acesta să facă parte din campania sa.

'Îmi pare rău, dar aceasta a fost cu ani în urmă, înainte ca Paul Manafort să facă parte din campania Trump. Dar de ce nu sunt vizați Necinstita Hillary & Democrații ?????', a scris Trump pe Twitter.

Liderul de la Casa Albă nu menționează însă nimic despre un alt fost membru al echipei sale, George Papadopoulos, care a pledat vinovat pentru că a mințit în declarațiile date anchetatorilor FBI.

Însărcinat cu chestiunile de politică externă în cadrul echipei lui Trump, Papadopoulos, prin declarațiile sale false, 'a afectat ancheta în desfășurare a FBI privind existența unor legături sau a unor eventuale coordonări între persoanele asociate campaniei și guvernul rus pentru a interfera în alegerile prezidențiale din 2016', se arată în actul de acuzare semnat de procurorul special Robert Mueller.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel