Alegeri SUA. Trump, declarații de ultim moment: O mare VICTORIE! Nu ne pot prinde din urmă! - video

Președintele Donald Trump a anunțat o mare victorie.

- Este o fraudă și o rușine pentru SUA!  Sincer, noi am câștigat aceste alegeri. Scopul nostru este să asigurăm integritatea. Vrem ca legea să fie aplicată. Vrem ca votul să se oprească. Să nu se mai găsească voturi adăugate la numărătoare.  Ne zbatem ca alegerile să nu fie fraudate! Vrem ca legea să fie folosită cum trebuie, așa că vom merge la Curtea Supremă a SUA, vrem ca votarea să se termine. Nu vrem să găsească vreun vot la 4 dimineața și să-l adauge pe listă, OK? Este foarte trist, pentru mine este un moment foarte trist.

- Am avut o seară atât de frumoasă. Vedeți și diferențele. Am câștigat state importante. A fost o victorie colosală și în Carolina.

- Suntem cu 690.000 de voturi înainte. Ei nu sunt nici măcar pe aproape. Va fi aproape imposibil să fim prinși din urmă. Am câștigat și în Michigan. Nu mi-a venit să cred că suntem cu 300.000 de voturi înainte. Am câștigat și în Texas. Am vorbit cu minunatul guvernator de acolo. M-a sunat să mă felicite. Mi-a spus că nimeni nu a mai văzut așa ceva.

- Mai sunt foarte puține voturi de numărat. Cel mai important este că am câștigat Pennsylvania, cu un scor foarte bun.

- Câștigăm totul pe linie! Biden nu mă mai prinde din urmă.

-Rezultatele sunt fenomenale. Oamenii au ieșit la vot, în număr record. Am câștigat state la care nu ne așteptam, precum Florida, Ohio, Texas. Am câștigat Texas cu 700.000 voturi. Suntem înainte cu 2,5% procente. 

-Sunt oameni care încearcă să nege votul oamenilor! Ne pregătim pentru o mare sărbătoare!

-Fără îndoială este cea mai târzie conferință de presă pe care o avem. Vreau să mulțumesc poporului american pentru susținerea mare. Milioane de oameni au votat. Se încearcă devalidarea votului acestor oameni. Mulțumesc primei doamne, familiei mele și vicepreședintelui Pence, pentru susținere. Ne pregătim pentru o mare sărbătoare. Suntem pregătiți să luăm totul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DC News va transmite, în scurt timp, cele mai importante declarații ale președintelui Donald Trump!

Donald Trump scrie, pe pagina sa de Facebook, dar și pe Twitter că va ține un discurs. Totodată, acesta anunță o mare VICTORIE!

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat în noaptea de marţi spre miercuri că 'este pe cai mari' pentru a câştiga scrutinul prezidenţial şi a susţinut că oponenţii săi încearcă 'să fure alegerile'.

'Suntem pe CAI MARI, dar ei încearcă SĂ FURE Alegerile. Nu-i vom lăsa niciodată să facă asta. Nu se mai poate vota după ce Secţiile s-au închis!', a scris Trump pe Twitter. Între timp, această postare referitoare la tentativa de fraudă electorală a fost cenzurată de Twitter. Mesajul lui Trump a fost ascuns, în locul lui apărând o atenţionare: "O parte sau tot conținutul distribuit în acest Tweet este contestat și ar putea induce în eroare în legătură cu alegerile sau alt proces civic." Pentru a se putea citi mesajul, utilizatorii trebuie să treacă de această atenționare.

O să fac o declaraţie la noapte. O mare VICTORIE!', a adăugat Trump, într-un al doilea tweet. 

Vezi și PROTESTE în SUA pe măsură ce VICTORIA lui TRUMP e tot mai aproape - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel