Urmărește emisiunea live


ALEGERI SUA 2020. TRUMP vs. BIDEN. ULTIMELE REZULTATE

Alegeri în Statele Unite ale Americii: DCNews vă prezintă ultimele informații de peste ocean.

În momentul de față, candidatul democrat, Joe Biden, este favorit pentru a câștiga alegerile din Statele Unite ale Americii. Acesta deține un număr de  264 de electori în timp ce, contracandidatul său, Donald Trump, deține un număr de 214 electori. Cu toate acestea, lupta este departe de a fi tranșată de unul dintre cei doi, iar posibilitatea unor răsturnări de situație este încă mare.

  • În Nevada mai sunt de numărat 16% din buletinele de vot, iar Joe Biden are un avantaj de 12.000 de voturi. 
  • În Arizona, deși inițial Joe Biden a fost declarat câștigător, Donald Trump a reușit să reducă din diferență. Mai sunt de numărat 10% din buletinele de vot și Joe Biden are un avantaj de 46.000 de voturi. Diferența dintre cei doi aproape s-a înjumătățit în ultimele ore.
  • Georgia a devenit statul cu cel mai strâns scor. Dacă zilele trecute Trump avea peste 100.000 de voturi avantaj, în prezent Joe Biden se află la sub 2.000 de voturi în spatele actualului președinte. 99% din buletinele de vot au fost numărate.
  • În Carolina de Nord, actualul președinte Trump are un avantaj de aproape 80.000 de voturi, deși Joe Biden a reușit să reducă din diferență și acolo. Mai sunt de numărat 6% din buletine.
  • Diferența din Pennsylvania s-a redus enorm, la sub 20.000 de voturi. Inițial, Trump avea un avantaj de jumătate de milion de voturi în fața lui Biden. Mai sunt de numărat 5% din voturile exprimate, conform FoxNews.
  •  

Astfel, lupta dintre cei doi candidați devine tot mai acută și mai strânsă. Probabil va mai dura câteva zile pentru ca președintele Statelor Unite ale Americii să fie desemnat.

Trump, declarații tăioase

Preşedintele Donald Trump a reiterat joi că va câştiga alegerile prezidenţiale din SUA, pe care democraţii încearcă să i le fure. Dacă număraţi voturile legale, eu câştig uşor. Dacă număraţi voturile ilegale, ei pot încerca să ne fure alegerile, a declarat preşedintele SUA, în cadrul unei conferinţe de presă la Casa Albă (mai multe detalii AICI). În același timp, președintele SUA a fost cenzurat de rețeaua Twitter și de televiziunile americane (vezi AICI).

VEZI ȘI: Trump vs. Biden. Dan Dungaciu, despre EȘECUL MAJOR al acestor alegeri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel