Alegeri SUA 2020. Trump e cenzurat la Universitatea Harvard

O petiție care circulă în interiorul Universității Harvard din SUA încearcă să blocheze accesul de predare al apropiaților lui Donald Trump.

O petiție care circulă în corpul studențesc al Universității Harvard încearcă să interzică oficialilor administrației Trump să predea, să vorbească sau să participe la întâlniri, din cauza asocierii lor cu președintele. Petiția, descoperită de Lydia Moynihan de la Fox Business, a reprezentat ultima încercare a membrilor Universității de a se dezice de apropiații lui Trump. Studenții cer ca universitatea să nu se asocieze cu un absolvent care este susținător al lui Donald Trump.

Universitatea Harvard, ca și alte universități, a fost acuzată că a cenzurat punctele de vedere conservatoare

Anul trecut, Universitatea Harvard a fost atacată pentru că a cerut un moderator „neutru” drept purtător de cuvânt. Un editorial pentru The Harvard Crimson, o lucrare condusă de studenți, a explicat politica și celelalte aspecte ale acesteia ca fiind „paternaliste, ineficiente și contrare obiectivelor declarate ale Colegiului privind libera exprimare”.

Democrata Alexandria Ocasio-Cortez și alții au încurajat deja crearea unei liste negre de oameni care l-au ajutat pe președintele Trump în timpul mandatului. „Arhivează cineva acești oameni ai lui Trump”, a întrebat congresista progresistă la începutul acestei luni prin Twitter. „Prevăd o probabilitate decentă de multe știri, scrieri, fotografii șterse în viitor”, a mai punctat aceasta, potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel