Alegeri SUA 2020. Nereguli descoperite în Georgia

AGERPRES
AGERPRES

Conform ultimelor rapoarte, la renumărarea voturilor din Georgia au fost găsite niște nereguli. Iată care sunt acestea.

În ținutul Flord din Georgia, SUA, peste 2.600 de buletine de vot, care nu au fost înregistrate, au fost găsite recent în timpul unei renumărări pentru alegerile prezidențiale din 2020, potrivit rapoartelor. Secretarul de stat al Georgiei, Brad Raffensperger, a dat vina pe problema oficialilor electorali din ținutul Floyd, care nu au putut încărca voturile de pe un card de memorie într-un aparat de scanare a buletinelor de vot.

Renumărare manuală a 5 milioane de voturi

Autoritățile din Georgia au început să renumere manual cele aproape 5 milioane de buletine de vot, după ce președintele Donald Trump și Partidul Republican au solicitat un audit la nivel de stat. Cele 2.600 de buletine de vot care nu s-au numărat anterior în ținut au marcat cea mai semnificativă problemă descoperită până acum în procesul de renumărare. Luke Martin, președintele Partidului Republican al Ținutului Floyd, a spus că „nu pare a fi o problemă larg răspândită”.

„Mă bucur că auditul a dezvăluit-o și este important ca toate voturile să fie numărate”, a declarat Martin pentru Atlanta-Journal Constitution. Deși președintele Trump a denunțat presupusa fraudă a alegerilor, buletinele găsite nu vor schimba cu mult decalajul de 14.000 de voturi față de Joe Biden. Dacă Biden va ieși învingător, el va obține cele 16 voturi electorale ale statului, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel