EXCLUSIV  Alegeri SUA 2020. Analist: Acesta e ASUL din mâneca lui Trump

AGERPRES
AGERPRES

Pe măsură ce se apropie data de 3 noiembrie, lupta dintre Donald Trump și Joe Biden devine tot mai acută. Andrei Vlășceanu, analist politic, a analizat confruntarea dintre cei doi contracandidați.

Lupta dintre Donald Trump și Joe Biden devine tot mai acută. Andrei Vlășceanu a analizat ultimele tendințe care pot influența soarta alegerilor din Statele Unite ale Americii. Iată ce a spus în exclusivitate pentru DC News:

„În SUA este un exercițiu democratic. Trump accelerează pe profilul său de candidat contra sistemului, Biden vine și spune, mai mult sau mai puțin, că este un candidat al sistemului. Vedem că are tot felul de susțineri din partea diferitelor ONG-uri, diferitelor canale media. Vedem practic o luptă în alb și negru în SUA.

S-a depășit un anumit cadru ideologic, s-a intrat într-o zonă de război pe față, de-a dreptul personal. Aici se vede foarte clar, din punct de vedere a dezvăluirilor care au apărut în ultima perioadă, referitoare la familia Biden, posibilele legături de business ale lui Hunter Biden, posibilele legături de trafic de influență, datorită faptului că Joe Biden era vicepreședintele Statelor Unite, iar Hunter profita de acest lucru și negocia anumite contracte cu firme din China sau Ucraina. Nu știu dacă au și o greutate juridică, dar la ora actuală e vorba de un război electoral. Acest lucru se va vedea foarte clar pe data de 3 noiembrie“, a punctat Vlășceanu.

Acesta este asul din mâneca lui Trump

”Din punct de vedere sociologic, la ora actuală, Joe Biden își menține avansul de 5%, dar, în același timp, făcând o analiză privitoare la ce apare în social media, vedem faptul că Trump, la nivel de adunări publice, are mult mai mulți oameni decât are Biden. Donald Trump mizează pe această spirală a tăcerii, pe un electorat care nu prea este măsurat în studiile sociologice, așa cum nu a fost măsurat nici în 2016. Acesta e asul din mâneca lui Trump. Jocul încă rămâne deschis“, a precizat Andrei Vlășceanu.

Va fi o problemă

„În prezent, cred că poporul american e decis, mulți și-au exprimat dorința democratic privind votul prin corespondență. Aici va fi o problemă pentru că nu vom ști de pe 3 noiembrie cine este câștigătorul. Sunt câteva zeci de milioane de voturi prin corespondență care vor trebui numărate. Acest proces va dura destul de mult. Nu știm la ora actuală cine va avea acel minim de 270 de electori, ca să fie viitorul președinte al Americii“, a conchis analistul de la București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel