ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA 2016. BĂSESCU: Dacă pierde Maia, Rusia se mută lângă România

Igor Dodon Maia Sandu foto: PRO TV MD
Igor Dodon Maia Sandu foto: PRO TV MD

Traian Băsescu, declarat cetățean oficial al Republicii Moldova, vorbește despre o posibilă întoarcere a rezultatelor la alegerile din Republica Moldova în favoarea Maiei Sandu. Pe de altă parte, fostul Președinte al României ne avertizează despre ce se va întâmpla cu România dacă Igor Dodon va câștiga alegerile.

Traian Băsescu vorbește în emisiunea lui Rareș Bogdan despre o posibilă întoarcere a rezultatelor în favoarea Maiei: Foarte mulți tineri nu au fost la tur în primul tur. Eu vă garantez că acum vor veni și vor produce o întoarcere asemănătoare cu ce s-a produs la noi acum doi ani, între Ponta și Iohannis. Are 10 procente avans Dodon, dar cred că acolo va rămâne, iar Maia Sandu va trece 50%. Numai în România sunt 100.000 de cetățeni ai Republicii Moldova și au votat 1.400. Acum se vor duce la vot, iar Maia Sandu va câștiga cu 52-53 %.

Dacă pierde Maia, Rusia se mută lângă România

Pe de altă parte, dacă Maia Sandu va pierde alegerile, Federația Rusă va pune stăpânire pe Moldova și își va muta frontiera la frontiera cu România. Pierderea alegerilor de către Maia Sandu înseamnă mutarea frontierei Federației Ruse la frontieră cu România, devenind vecini, pentru că la Chișinău se va face politica Moscovei. Dodon are o poziție atât de slugarnică față de Moscova încât nici măcar Voronin, care e tatăl lui spiritual nu îl rabdă și a spus că nu îi dă voturile., a adăugat Traian Băsescu.

În calitate de cetățean al Republicii Moldova, fostul președinte al României va vota duminică la ora 10, la Ambasada Republicii Moldova de la București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel