Alegeri Primăria București 2024. Chirieac: Hai să-i lăsăm și pe ceilalți să vedem ce pot face! Să le dăm și lor o șansă! Să alegem între ei!

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit telefonic la Antena 3 CNN unde a vorbit despre strategia coaliției pentru Primăria Capitalei. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a discutat despre strategia coaliției PSD-PNL privind alegerea candidatului pentru Primăria București. Potrivit acestuia, există mai multe puncte pe care cei din coaliție le au în vedere. 

„E o discuție tehnică deja fiindcă cei doi președinți de partide, Ciolacu și Ciucă, se așteaptă ca organizațiile de București ale PSD și PNL să-l sprijine pe candidatul coaliției, pe medicul Cătălin Cîrstoiu. Este evident acest lucru și probabil că, vrând-nevrând, vor începe să facă lucrul acesta.

Apoi e vorba de strategie comună, e vorba de echipele de campanie, e vorba de strategie politică, e vorba de un program pentru București și, până la urmă, sunt candidați sau potențiali candidați care au arătat cât pot face pentru București, e vorba despre Nicușor Dan și despre doamna Gabriela Firea.

Hai să-i lăsăm și pe ceilalți să vedem ce pot face! E vorba de Cristian Popescu Piedone și medicul Cătălin Cîrstoiu. Să le dăm și lor o șansă! Să alegem între ei! Pentru că Bucureștiul, așa cum este acum, după 8 ani de zile, cred că nu ne place niciunuia dintre noi.", a spus Bogdan Chirieac. 

 

„Nu cred că va rupe rândurile Gabriela Firea"

În cadrul intervenției, analistul politic a fost întrebat dacă se așteaptă la o reacție virulentă din partea Gabrielei Firea, dacă se așteaptă ca aceasta să plece din partid și să candideze independent. 

„Pe surse se spune că domnia sa ar dori să candideze independent, ceea ce este dreptul domniei sale, și un partid politic nou înființat, Blocul Suveranist Român, a și anunțat că o va sprijini.

Eu nu cred că doamna Firea va face acest lucru fiindcă dânsa e senator PSD. Chiar dacă uneori e nerăbdătoare, știe să și aștepte. Strategia pe care a ales-o s-a dovedit nefuncțională, dar poate de aici înainte va avea o strategie mai bine pusă la punct. Nu cred că va rupe rândurile Gabriela Firea, fiindcă în momentul în care va candida independent ar pierde Organizația de București și probabil că și Organizația de Ilfov, care este satelită tot domniei sale.", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel