Alegeri prezidențiale Franța 2022. Ministrul Bruno Le Maire avertizează că Marine Le Pen poate câştiga

Franţa: Ministrul Finanţelor avertizează că Marine Le Pen poate câştiga alegerile prezidenţiale din 2022 / / Imagine de MurlocCra4ler de la Pixabay
Franţa: Ministrul Finanţelor avertizează că Marine Le Pen poate câştiga alegerile prezidenţiale din 2022 / / Imagine de MurlocCra4ler de la Pixabay

Ministrul francez al finanţelor Bruno Le Maire a avertizat că este posibil ca lidera opoziţiei de extremă-dreapta Marine Le Pen să câştige alegerile prezidenţiale din 2022.

Ministrul francez al finanţelor Bruno Le Maire a avertizat sâmbătă că este posibil ca lidera opoziţiei de extremă-dreapta Marine Le Pen să câştige alegerile prezidenţiale din 2022, el exprimându-şi speranţa că acest lucru nu se va întâmpla dacă actualul preşedinte Emmanuel Macron va candida pentru un al doilea mandat, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Aşa cum ştim toţi, alegerea lui Marine Le Pen este o posibilitate. Este o posibilitate politică şi trebuie să existe opoziţie faţă de ea. Sper că Emmanuel Macron va candida şi va fi reales, a declarat Le Maire pentru postul BFM TV.

Marine Le Pen, lidera partidului Adunarea Naţională, a fost înfrântă de Emmanuel Macron în alegerile prezidenţiale franceze din 2017. Sondajele de opinie indică faptul că ea va fi principalul adversar al lui Macron dacă acesta va decide să candideze anul viitor pentru un nou mandat de preşedinte al Franţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel