ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: VICTOR PONTA, scos din cursă de CCR după o convorbire telefonică TRAIAN BĂSESCU - AUGUSTIN ZEGREAN, susține Corneliu Vadim Tudor

Candidatul PSD, Victor Ponta, va fi eliminat de CCR din cursa pentru Cotroceni. Acest scenariu ar face parte dintr-un plan pus la cale de Traian Băsescu și Augustin Zegrean și făcut public de către prezidențiabilul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

"E posibil să nu ajungă Ponta la alegeri. Azi e marți, da? Sâmbătă dimineață, la 8:30, a fost o convorbire telefonică între Augustin Zegrean, președintele Curții Constituționale, și Traian Băsescu. Și Zegrean i-a spus că au găsit posibilitatea legală la CCR să nu-i dea dreptul lui Victor Ponta să candideze. Și atunci, Traian Băsescu și-a frecat mâinile.

(...) Și le-a spus telefonic consilierilor să lucreze de zor la plângere, la reclamație la Curtea Constituțională, ca să-l oprească. Eu în locul lui Ponta nu aș candida. El a fost ofițer", a declarat Corneliu Vadim Tudor, marți, în "Biroul președintelui", de la Antena 3.

Citește și: Vadim Tudor, diagnostic pentru Băsescu: "Are SIFILIS!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel