ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta și Klaus Iohannis la TV, joi, de la ora 20:00

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta și Klaus Iohannis, finaliștii rămași în cursa pentru Cotroceni, se vor afla și în această seară, în același timp, la televizor, doar că nu la același post.

În penultima zi de campanie pentru scrutinul electoral din 16 noiembrie, candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la Președinție, Victor Ponta, va fi prezent, începând de la ora 20:00, la Antena 3, în timp ce contracandidatul său, prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis, va merge la Digi24, în emisiunea „Jurnalul de Seară", de la ora aceeeași oră: 20:00.

Cei doi candidați pentru funcția de a Cotroceni s-au înfruntat față în față, în această campanie electorală, în cadrul a două dezbateri televizate: marți seară, la Realitatea TV, și miercuri seară, la B1 TV. 

Gâdea, după ce Iohannis a refuzat Antena 3: Lașitate! Ce spun Ursu și Radu Tudor

Deși Klaus Iohannis a fost invitat, în cursul acestei săptămâni, la o dezbatere electorală în direct cu Victor Ponta și la România Tv și la Antena 3, candidatul ACL a refuzat. 

„Cred că faptul că am fost deja la două dezbateri, când una ar fi fost de fapt OK...nu scrie niciunde că trebuie să fie 100 sau 110 dezbateri. Oamenii trebuie să ne vadă împreună. Am fost nu o dată, am fost de două ori. Cine a vrut să vadă a văzut, cine a avut urechi să audă a auzit", a declarat, joi, Klaus Iohannis într-o conferință de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel