ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2, 16 NOIEMBRIE: PSD, mesaj fulminant despre Klaus Iohannis și Traian Băsescu

PSD a reacționat extrem de vehement după declarația de presă susținută de președintele Traian Băsescu, vineri, la Palatul Cotroceni.

Citește și: Bomba lansată de la vârful UE, analizată în DCNews: Cum se poate ajunge la anularea alegerilor

Iată comunicatul de presă transmis sâmbătă de purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea:

"Ieșirea publică a lui Traian Băsescu din ultima zi a campaniei electorale reprezintă ultimul mesaj de ură și dezbinare pe care acesta îl poate transmite poporului român ca președinte. După 10 ani de abuzuri și scandal care au marcat mandatele lui Băsescu, singura sa scăpare este Klaus Iohannis. Traian Băsescu își dorește ca Iohannis să câștige alegerile în primul rând pentru a-l proteja de justiție! Totodată, acesta este conștient că singura șansă pentru el și oamenii săi să mai ajungă la putere este prin Klaus Iohannis.

Băsescu și PDL dețin controlul total asupra lui Klaus Iohannis! Orice vot pentru Iohannis înseamnă un vot pentru Băsescu, Blaga, Videanu, Berceanu, Udrea, Anastase, Blejnar, Duță, Predoiu și toți cei din PDL care fug de justiție. Toți oamenii lui Traian Băsescu sunt în spatele lui Klaus Iohannis și vor pierde definitiv puterea duminică, odată cu înfrângerea lui.

Gafele nenumărate făcute de Iohannis din această campanie l-au determinat pe Traian Băsescu să iasă public și să încerce să-și salveze candidatul. Prin această ieșire, președintele și-a demascat o dată pentru totdeauna înțelegerea dintre el și candidatul ACL și planul de a ajunge prim-ministru numit de Iohannis. Această variantă ar însemna un dezastru pentru România, iar singurii care îl pot preveni sunt românii de bună credință care vor veni la vot duminică!"

Vezi și: Președintele a dezvăluit: "Ăsta este Băsescu!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel