ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Traian Băsescu nu crede că Elena Udrea poate ajunge președinte

Președintele Traian Băsescu a vorbit, marți, despre campania electorală a candidatului pe care îl susține pentru Palatul Cotroceni, prezidențiabilul PMP, Elena Udrea.

Întrebat, la Adevărul Live, cum judecă felul în care Elena Udrea și-a ales mesajele de campanie, președintele a răspuns: 

"O să fiu foarte sincer. Nu sunt un admirator al sloganelor de campanie ale dnei Udrea. Unele din ele sunt reușite, altele mi se par mai puțin reușite, în sensul că sunt riscante și pot da loc la interpretări, la orice altceva. Să știți că pe Elena Udrea o susțin din convingere".

Traian Băsescu a transmis că nu crede că Elena Udrea poate câștiga alegerile, ci speră ca această să obțină un rezultat "acceptabil, pe care să se poată consolida PMP-ul".

"Nu mă treceți în categoria naivilor care cred că Elena Udrea poate câștiga alegerile prezidențiale. Pentru mine este foarte important ca Elena Udrea să obțină un rezultat acceptabil, pe care să se poată consolida PMP-ul, pentru că este un partid prea firav, cu care nici n-a vrut nimeni să se alieze, după cum știți", a continuat președintele.

Vezi și: Traian Băsescu recunoaște că a făcut o greșeală față de DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel