ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Moise Guran, anunț privind intenția sa de vot

Moise Guran apreciază, într-o postare pe contul său de socializare, oferta politică a acestor alegeri prezidențiale, și anunță că dă un vot "pentru, nu unul împotrivă".

Răspunzând unei provocări primite pe Facebook, Moise Guran explică, pe același site de socializare, ce îl motivează să nu rateze nici de această dată să-și exercite dreptul la vot.

"1. Intotdeauna am votat. Mi-am imaginat ca schimb ceva si chiar daca lucrurile s-au schimbat mai greu, ele totusi s-au schimbat.

2. Acesta este un moment important in care eu cred ca, mai mult decat altadata, democratia are nevoie sa o protejam. Cu cat votam mai multi, cu atat scade ponderea fraudei in rezultatul final.

3. La aceste alegeri avem cea mai consistenta oferta politica de cand merg eu la alegeri. Nu mai e ca si cum ar trebui sa aleg intre Vadim si Iliescu sau intre Basescu si Nastase. Am ce alege, dau un vot pentru, nu unul impotriva. Imi plac doi candidati, nu unul si mai ramane sa decid doar pe care dintre ei il votez in primul tur", a scris Moise Guran pe Facebook.

Citește și DW: Politica românească a început să semene cu psihologia gay

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel