ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis, trist că Tăriceanu candidează

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis este trist că Tăriceanu candideză la alegerile prezidențiale 2014, dar adăugat că nu îi este frică de acesta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat la Digi 24 dacă este de părere că o parte a electoratului PNL îl va asocia pe Călin Popescu Tăriceanu cu partidul și îl va vota, Klaus Iohannis a spus că nu îi este teamă de acest lucru, adăugând că este trist că Tăriceanu a plecat din PNL.

VEZI ȘI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis: Eu sunt candidatul dreptei

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. ”Nu mă încurcă, dar mă întristează. Mă întristează ca un fost președinte PNL a părăsit partidul să se alăture PSD-ului și din acea poziție să atace PNL. Partid care l-a făcut preșdinte, care l-a făcut prim-minsitru.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Nu am auzit niciodată o explicație plauzibilă din partea domnului Tăriceaunu(...) nu cred ca va fi o problemă electorală. Va avea un număr de voturi, sociologii spun und va la 6-7%, însă nu cred că oamenii vor face o confuzie între noua formațiune, care este clar un UNPR, un fel de satelit al PSD-ului și ACL”, a spus Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel