ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ioan Oltean (PDL) acuză organizațiile PNL că nu s-au mobilizat la maximum

Rezultatul obținut de candidatul ACL la Președinție în primul tur al scrutinului prezidențiale este un scor bun, însă unele organizații județene, mai ales cele conduse de liberali, nu au dat randamentul propus, a declarat, marți, la RFI, vicepreședintele PDL, Ioan Oltean.

Ioan Oltean recunoaște că și-ar fi dorit ca diferența între candidatul ACL, Klaus Iohannis, și cel al Alianței PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, în primul tur al alegerilor prezidențiale, să fi fost de cinci-șase procente, deoarece crede că acest scor s-ar fi putut obține dacă "Alianța s-ar fi mobilizat la maximum în toate județele țării".

Liderul democrat-liberal semnalează însă că este dezamăgit de rezultatele votului din 2 noiembrie înregistrate în unele organizații, mai ales cele conduse de liberali.  

"Nu e vorba de staff-ul de campanie, pentru că staff-ul de campanie a fost extrem de mobilizat. Sunt însă judeţe cu un potenţial mult mai ridicat, în care noi am crezut şi în care noi am sperat şi care în opinia mea n-au dat randamentul pe care şi l-au propus, pe care ni l-am propus împreună, mai ales în judeţe în care conducerile judeţene se aflau la nivelul Partidului Naţional Liberal, judeţe în care liberalii aveau organizaţii mai puternice decât ale Partidului Democrat Liberal, acolo noi contam pe scoruri mult mai ridicate. Alianţa Creştin Liberală a obţinut un scor foarte bun doar în Transilvania şi acolo în organizaţii în care puternice erau cele ale Partidului Democrat Liberal. Or există zone ale ţării, Muntenia, Moldova, unde Partidul Naţional Liberal avea organizaţii puternice, avea preşedinţi de organizaţii, preşedinţi de consilii judeţene, avea o structură politică împreună cu a Partidului Democrat destul de puternică, dar acolo rezultatele sunt sub aşteptările noastre", a precizat Ioan Oltean.

Ioan Oltean, către Klaus Iohannis: Femeile vor să vă atingă

O analiză de partid care să identifice cauzele și să stabilească strategia care trebuie urmată până la turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în mod evident, va urma, a mai anunțat vicepreședintele PDL, precizând, de asemenea, că "Nu se pune problema unor sancţiuni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel