Ioan Oltean, către Klaus Iohannis: Femeile vor să vă atingă

iohannis klaus dece
iohannis klaus dece

Președintele PDL Bistrița Năsăud, Ioan Oltean, a ținut un discurs 'înflăcărat' pentru Klaus Iohannis, prezidențiabilul ACL. 

"Prima clădire în care aţi intrat a fost Biserica Evanghelică, simbolul municipiului Bistriţa, simbolul tradiţiilor, simbolul a tot ceea ce este mai bun în oraşul nostru. Prin aceasta aţi dat un mesaj clar: că sunteţi un bun creştin şi că veţi fi preşedintele tuturor românilor, tuturor creştinilor din această ţară", a spus Ioan Oltean, referitor la vizita lui Klaus Iohannis la Biserica Evanghelică, de ieri după-masă.

Liderul PDL a mai spus că în urmă cu mulţi ani a observat că liberalul Klaus Iohannis are profilul unui preşedinte şi l-a îndemnat să nu mai aibă reţineri şi să fie mai apropiat de oameni.

"Cu ani în urmă, văzându-vă şi cunoscându-vă, am zis în sinea mea: iată un om care are profilul unui preşedinte, înalt, frumos, deştept şi cinstit. V-am văzut astăzi când aţi coborât din autocar, când vă aşteptau o mulţime de oameni, aveaţi o anumită reţinere. Să nu mai aveţi reţineri! Mergeţi spre oameni şi lăsaţi-i să vină spre dumneavoastră pentru că se bucură să vă vadă, să dea mâna cu dumneavoastră, să vă susţină. Mergeţi spre ei domnule preşedinte, pentru că au nevoie de dumneavoastră şi dumneavoastră aveţi nevoie de ei!", a spus Ioan Oltean, scrie bistriteanul.ro

El a făcut şi o glumă: "Fiţi apropiat, oamenii simt nevoia să vă vadă, femeile simt nevoia să vă atingă pentru că sunteţi un bărbat frumos. Femeile au nevoie de lumina pe care o degajaţi dumneavoastră".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel