ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Andreea Pora, reacție după primul tur

Andreea Pora, într-o intervenție telefonică la România TV, a comentat rezultatele din primul tur al alegerilor prezidențiale.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, VICTORIE ZDROBITOARE (69,8% din voturi). VICTOR PONTA la pământ

"Elena Udrea și Monica Macovei au înregistrat scoruri apropiate. Monica Macovei, fără niciun fel de structură - doar cu oameni plin de entuziasm - a reușit să scoată un scor extrem de bun. Acest lucru este un semnal pentru Elena Udrea. Analizând dintr-o perspectivă mai largă aceste rezultate, este clar că Victor Ponta este avantajat față de Klaus Iohannis.

Turul doi va fi unul extrem de strâns dintr-un singur motiv: nu există un candidat de forță pe locul al treilea. Dacă cineva aflat pe locul trei ar fi avut vreo 10-15% din voturile exprimate, puteam spune cine este candidatul câștigător în turul doi. Voturile s-ar fi îndreptat spre unul din primii doi clasați. În condițiile date, voturile sunt foarte fărămițate... și este greu de dat un pronostic. Cred că pentru turul doi... foarte importantă va fi mobilizarea celor care au stat acasă. Va fi un tur doi extrem de strâns", a zis Andreea Pora la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel