ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Andreea Paul crede că Iohhanis îl va învinge pe Ponta

andreea-paul1
andreea-paul1

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Prim-vicepreședintele PDL, deputatul Andreea Paul, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă la Satu Mare, că Victor Ponta va fi învins "fără echivoc" la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 de către candidatul ACL, Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Potrivit acesteia, Victor Ponta a atins pragul superior în sondaje și urmează să scadă.

"Sondajele relevă clar o favorabilitate în creștere pentru candidatul ACL, în timp ce Ponta a atins pragul lui superior de unde începe decăderea. De asta îi e frică lui Victor Ponta, dar de ce îi este frică nu va scăpa. Nu va fi ușor, dar vom reuși. Dreapta va învinge stânga în această competiție electorală. În concluzie, Ponta este astăzi cel mai moțat în sondaje, la fel ca și Năstase sau Geoană, Klaus Iohannis va fi însă cel care va învinge", a declarat Andreea Paul.

VEZI ȘI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Mircea Geoană îl vede pe Klaus Iohannis în turul 2

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Andreea Paul a mai afirmat că în politică este nevoie de mai puțin spectacol și mai multă seriozitate, iar Iohannis are în spate cea mai bună echipă.

"Între Klaus Iohannis și Victor Ponta este exact diferența dintre un elev serios, silitor, care își câștigă notele pe merit, și unul șmecheraș și tupeist care tot timpul copiază. Este diferența dintre politica serioasă, responsabilă și politica dâmbovițeană. Îi văd pe unii că îi reproșează lui Iohannis că e scump la vorbă. E bine să fie așa, politicienii trebuie să vorbească atunci când au ceva de spus, iar ceea ce au spus să comporte responsabilitate, fapte, acțiuni, nu minciuni", a mai spus prim-vicepreședintele PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel