Alegeri Parlamentare 2016: Tudorița Nicula demisionează din PSD

Tudoriţa Nicula, cea care a condus Organizaţia de Femei a PSD Caraş-Severin timp de 12 ani, a anunţat  că a renunţat la toate funcţiile pe care le deţine în partid şi că se retrage din viaţa politică, ea fiind nemulţumită că nu i s-a permis să candideze în alegerile parlamentare.

Am ajuns la acest moment al vieţii mele, când m-am hotărât să fac o schimbare, după 16 ani petrecuţi în PSD şi am luat decizia de a renunţa la activitatea politică. Preşedintele PSD Caraş-Severin a spus că nu aveam cum să candidez pentru Parlamentul României, pentru că sunt incompatibilă.

Da, recunosc că sunt incompatibilă, dar cu anumite persoane din PSD. Eu am venit în partid cu sufletul, însă acum nu mă mai reţin aici multe lucruri. La început, criteriile după care erau promovate femeile, şi nu numai ele, erau cu totul altele. Munca în partid conta cel mai mult, cinstea şi onestitatea, la fel. Acum, nu se mai ţine cont de aceste criterii. O astfel de luptă, pentru aceste principii, am dus-o de la alegerile locale până în prezent';, a afirmat Tudoriţa Nicula, citată de Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel