ALEGERI - Olguța Vasilescu: "Dacă PIERDEM..." Dezvăluirea ministrului Muncii

Una dintre problemele atinse în emisiunea România9 cu Ionuţ Cristache, de pe TVR1, miercuri seara, a fost şi cea a construirii autostrăzilor. Care, aşa cum ştie toată lumea, este, în acest moment, mai mult pe hârtie.

Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, a precizat că sunt câştigate licitaţii pentru tronsonul Piteşti - Craiova, dar şi că îşi doreşte o autostradă în sudul ţării. "Se ştie că acolo unde sunt autostrăzi sau drumuri expres există şi dezvoltare economică", a precizat ministrul.

Aceste afirmaţii l-au făcut pe jurnalistul Val Vâlcu, prezent şi el în emisiune, să remarce:

"După tot ce a făcut Guvernul până acum (referitor la legea pensiilor - n.r.), la alegeri, frustrarea pe zona de infrastructură poate să debalanseze grav situaţia actuală, prezentată în sondajele domnului Pieleanu", acesta fiind un alt invitat.

"Dacă pierdem alegerile o sa-mi iau popcorn şi o să mă uit la televizor când o să vină ceilalţi, care spun acum clar şi răspicat că Legea salarizării o anulează, care vin şi spun că am devalizat bugetul pentru că am crescut pensiile şi salariile şi o să vedem cum se descurcă ei. Că ei au tăiat pensii şi salarii la vremea respectivă şi n-au construit nicio autostradă" a spus Olguţa Vasilescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel