ALEGERI MOLDOVA. Dodon: Țara va fi îmbrăcată în roșu. Primele 3 lucruri pe care le va face

Socialistul Igor Dodon și-a exprimat convingerea că "Moldova va fi îmbrăcată în roșu"  după votul de duminică. Potrivit ultimului sondaj, Dodon se bucură de  48,9% din intențiile de vot, față de 39,7%, cu cât este creditată contracandidata sa proeuropeană Maia Sandu.

Într-o conferință de presă desfășurată miercuri, Dodon a specificat primele trei decrete pe care se angajează să le semneze în calitate de șef al statului: restituirea miliardului de către cei care l-au furat; restabilirea relațiilor economice cu Rusia și, respectiv, contracararea acțiunilor unioniste, "antistatale", scrie Agerpres.

"Noi putem să restabilim relațiile cu Federația Rusă, păstrând, în același timp, relații bune cu UE", declară Dodon, reiterând că, dacă va ajunge președinte, "va utiliza toate căile legale pentru a declanșa alegeri parlamentare anticipate".

Alegerile istorice din Republica Moldova au loc la data de 13 noiembrie când cetățenii moldoveni vor avea de ales între prorusul Igor Dodon și candidatul unic proeuropean Maia Sandu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel