Urmărește emisiunea live


Alegeri Moldova. Chirieac, scenariu: Dacă Igor Dodon iese președinte...

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din Republica Moldova va fi decis în al doilea tur de scrutin la 13 noiembrie, când se vor confrunta candidatul socialist, Igor Dodon, și candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus, la Realitatea TV, în emisiunea lui Alexandru Cumpănașu, ce se va întâmpla dacă Igor Dodon va câștiga bătălia electorală.

"Rusia este un gigant cu picioare de lut. Așa a fost mereu. Din punct de vedere economic, are mari probleme cu bugetul. Trebuie să descriem un fapt publicului din Republica Moldova: Dacă iese Dodon, pe perioada mandatului său pe care nu îl va duce la capăt, Moldova se va cufunda și mai mult în sărăcie pentru că Rusia nu are cu ce să vină. În momentul respectiv, tot ce înseamnă fond din România, Uniunea Europeană și SUA va fi tăiat pentru că nu îi dai bani lui Putin în Republica Moldova. Este aberant. (...) În doi-trei ani, dacă Igor Dodon iese președinte, Moldova se va cufunda într-o sărăcie și mai mare până când vor reveni cu un lider european și vor pleca pe o cale dificilă pe care ar putea să plece pe 13 noiembrie votând cu Maia Sandu", a spus Bogdan Chirieac la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel