Alegeri Moldova 2020. Fostul președinte Voronin DĂ DE PĂMÂNT cu Dodon

Fostul președinte Vladimir Voronin
Fostul președinte Vladimir Voronin

Fostul președinte al Republicii Moldova și coleg de partid al lui Igor Dodon, Vladimir Voronin, a lansat un atac puternic asupra actualului președinte de peste Prut. Iată ce a spus.

Fostul președinte al R.Moldova și liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, spune că n-a fost surprins de rezultatul Maiei Sandu în primul tur al scrutinului prezidențial din 1 noiembrie. Potrivit politicianului, ea a fost susținută inclusiv de cei care nu-i împărtășesc viziunile politice din cauza că cetățenii s-au dezamăgit în Igor Dodon. 

„Nu, nu m-a surprins rezultatul. A fost un vot de protest. Alegătorii au votat împotriva la toată lenevia aceasta, care în toți acești patru ani a fost promovată de trântorul Dodon. Oamenii înțeleg ce reprezintă candidatul Maia Sandu. Ea este poziționată mai mult pe dreapta, și multe acțiuni ale ei nu puteau încuraja pe cei cu viziuni de centru sau de stânga, dar, cetățenii au susținut-o în semn de protest pentru că acest Dodon în patru ani nu a făcut nimic”, a declarat Vladimir Voronin.

Amintim că, în urma procesării a 100% din procese-verbale, Maia Sandu s-a clasat pe primul loc cu 36,16%, fiind urmată de Igor Dodon cu 32,61%. Turul II al alegerilor va avea loc în această duminică, 15 noiembrie, potrivit Deschide.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel