Alegeri Moldova 2020. Cozi de la prima oră la secțiile de vot din diaspora

AGERPRES
AGERPRES

Astăzi are loc turul al doilea al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Bătălia se dă între Maia Sandu, candidat proeuropean și Igor Dodon, candidat prorus.

Astăzi, 15 noiembrie 2020, are loc turul al doilea al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Bătălia pentru scaunul de președinte se dă între Maia Sandu, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate și Igor Dodon, candidat independent susținut de Partidul Socialiștilor. Acesta din urmă este și președintele în exercițiu al statului de peste Prut.

Încă de la prima oră, la secțiile de vot din diaspora, oamenii s-au adunat în număr mare. Acest lucru a fost raportat și de un cetățean al Republicii Moldova stabilit în Olanda. Potrivit acestuia, la ora 06:45, la secția de vot din Haga se formase deja o coadă de oameni dornici să voteze.

Ziarul de Gardă informează că s-au format cozi și la alte secții de votare din străintate. Printre acestea se numără Verona, Milano, Bruxelles și Paris. De asemenea, cetățenii ai Republicii Moldova au spus că și la București s-a format o coadă la această oră (vezi AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel