Alegeri locale 2020. Rezultat exit poll Arad

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Lupta pentru Primăria orașului Arad încă nu a fost tranșată. 

Candidați PNL: Călin Bibarț (vicepremar Arad/cu atribuții de primar)/candidat, USR PLUS: Adrian Wiener, PSD: Mihai Fifor și UDMR: Meszar Alexandru. Conform datelor de la Biroul Electoral Central prezența la vot în orașul Arad a fost de 29,82%. Totalul persoanelor care și-au exercitat dreptul constituțional a fost de 44.397 dintre care 179 au votat cu urna mobilă. 

Un număr de 12 incidente electorale au fost semnalate în judeţul Arad până la ora 16,00, iar două persoane sunt cercetate penal pentru nereguli la vot, în timp ce alte două au fost amendate. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a transmis că o femeie din Republica Moldova este cercetată penal pentru fraudă, după ce a votat în localitatea Nădlac. Ea avea drept de şedere temporar pe teritoriul României, dar nu avea dreptul de a vota.

Al doilea dosar penal este pentru nerespectarea regimului urnei de vot. Un bărbat din Moneasa a intrat într-o locuinţă cu urna mobilă, fără a avea acest drept. De asemenea, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale pentru nereguli la vot, iar în total au fost semnalate 12 incidente electorale, dintre care zece prin apel 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel