EXCLUSIV  Alegeri Italia. Norica Nicolai: Va fi cutremur pe 4 martie - VIDEO

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Europarlamentara ALDE Norica Nicolai, invitată la interviurile DC News, a abordat subiectul alegerilor din Italia şi surprinzătoarea susţinere pe care partidul lui Berlusconi o are.

Ce şanse are Berlusconi? a fost chiar prima întrebare a jurnalistului Val Vâlcu pentru Norica Nicolai:

"Paradoxal, după toate scandalurile de corupţie în care a fost implicat şi care au dus la pierderea mandatului şi la căderea Guvernului, în momentul de faţă este un partidele importante (Forza Italia - n.r.). Cel mai important lucru este ascensiunea partidului "5 Stelle", condus de Beppe Grillo, cu care erau la 48% din intenţia de vot. Pe 4 martie o să vedem... Va fi cutremur pentru Uniunea Europeană, pentru că avem clar o certitudine, dacă nu un singur partid la conducere, atunci o coaliţie de partide care nu-s foarte prietenoase cu actualul lider al UE. (...) a răspuns Norica Nicolai.

Moderatorul Val Vâlcu a amintit de Dan Diaconescu, iar Norica Nicolai a reacţionat imediat:

"Era un comediant destul de cunoscut în Italia şi destul de apreciat şi asta spune foarte mult despre viitorul politicii, nu numai în România, ci şi în Uniunea Europeană. E o schimbare totală de paradigmă, pe care partidele tradiţionale refuză să o înţeleagă" ne-a mai declarat europarlamentarul Norica Nicolai.

Despre discursul "politically correct" cu care Uniunea Europeană era obişnuită şi despre "micro-celebrităţile" pe care le poate crea un site de ştiri, cât şi despre "ciudaţii" din partidul lui Berlusconi puteţi asculta în interviul de mai jos:

Întregul interviu pe care Norica Nicolai l-a acordat DC News îl puteţi vedea accesând Linkul de AICI

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel