Alegeri Germania. Soarta UE, decisă de un gigant media

Gigantul Bild are posibilitatea să influențeze decisiv soarta alegerilor din Germania, alegeri care decid și parcursul Uniunii Europene.

Bild este una dintre cele mai mari instituţii media din Europa, un cotidian „gălăgios" de factură democratică, care amestecă bârfele despre celebrităţi şi poveştile crimelor cutremurătoare, cu loviturile puternice aplicate clasei politice. Potrivit criticilor, Bild poate decide soarta alegerilor, scrie Ziarul Financiar.

Angela Merkel candidează pentru un nou mandat în funcția de cancelar al Germaniei, iar Bild ar putea fi un ajutor uriaș în reușita acesteia. Criticii au acuzat publicaţia de mai mult timp că nu o cirtică mai mult pe Merkel.

Acuzaţia este respinsă vehement de către editorul Bild, Julian Reichelt. „Este greşit să crezi că noi împărţim pumni în stânga şi în dreapta, sau că prezentăm vreun fel de simpatie politică – relatăm lucrurile aşa cum le vedem", spune acesta. Ziarul a prezentat clar în editorialele sale, spune acesta, că „ Campania electorală desfăşurată de Merkel ameninţă să trimită naţiunea la somn", precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel