ALEGERI FRF. Victor Ponta: Să se gândească cine i-a dat sfatul "otrăvit"

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a pierdut alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Victor Ponta consideră că ar fi putut fi "un bun președinte al FRF".

"Il apreciez foarte mult pe Ionut Lupescu, cred ca face o munca excelenta la UEFA si cred ca ar fi putut fi un bun Presedinte al FRF - spun public aceste lucruri acum, cand a pierdut clar la vot, tocmai pentru ca sunt sincer si ii doresc tot binele (spre deosebire de politicienii ipocriti care tot se dadeau mari "sustinatori" inainte doar ca sa se foloseasca de numele lui si sa castige capital electoral din ceva ce nu aveau niciun merit).

Greșeală uriașă

Cred ca Ionut trebuie sa se gandeasca acum cine i-a dat sfatul "otravit" de a se solicita si accepta sprijinul public al unor oameni politici inainte de vot si sa inteleaga ca a fost o greseala uriasa pentru el ( daca nu cumva o capcana perversa)! Mai ales ca si el stie ca si mine ca Liviu Dragnea s-a implicat in anii trecuti total in sprijinirea lui Razvan Burleanu la FRF si l-a "abandonat" pe acesta doar cand nu a primit avantajele si afacerile pe care le astepta si cand "Pactul cu Diavolul" nu a mai fost acceptat de Burleanu !

Desi sunt total dezamagit de modul in care arata fotbalul din Romania in ultimii ani , avand in vedere rezultatul clar al votului de azi, ii urez sincer succes lui Razvan Burleanu si sper ca proiectele frumoase anuntate sa se materializeze de data asta! "Fotbalul bine facut" trebuie sa aiba ceva mai mult succes decat "Romania lucrului bine facut" - ca altfel zau ca nu mai inteleg de ce votam.

[citeste si]

Iar noi toti trebuie sa ne gandim cum ajung toate dezbaterile importante pentru tara ( viitorul fotbalului si al sportului in general , familia traditionala, viitorul nostru in UE etc) sa fie confiscate cinic si ticalos de Dragnea si gasca lui de lipitori la banul si prestigiul public, manipulate impreuna cu jurnalisti bine platiti si bagate pe gatul oamenilor prea naivi sa se poate apara!", a scrie, miercuri, Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel