Alegeri FRF. Becali: Rămân părintele fondator!

Gigi Becali a intrat azi în direct la Antena 3 și a discutat despre alegerile FRF câștigate de Burleanu.

Becali s-a arătat extrem de dezamăgit de înfrângerea lui Ionuț Lupescu și a luat o decizie radicală pe care a anunțat-o în premieră la Antena 3, în cadrul emisiunii moderată de Mihai Gâdea.

„Am decis să mă retrag din fotbal. Nu mai hotărăsc, nu mai am nicio legătură cu Steaua. Rămân doar părintele fondator. Familia mea, nepotul meu va prelua frâiele de la mine. Nu mă mai implic. Nu mai am nicio tangență.

Voi merge la meciuri, voi ține cu FCSB, dar atâta timp cât se întâmplă ce se întâmplă în fotbal, când un om ca Lupescu nu e votat ci unul ca Burleanu, eu unul nu mai am ce să fac. Am luat hotărârea, am trimis-o la club. Clubul o să o trimită la Federație și la Ligă pentru a nu a mai fi considerat factor de decizie. E hotărârea pe care am luat-o pentru că a ieșit Burleanu președinte”, a precizat Becali.

Burleanu, victorie zdrobitoare

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Casa Fotbalului.

Principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, component al "generaţiei de aur", a obţinut doar 78 dintre voturile preşedinţilor de cluburi şi ai Asociaţiilor Judeţene. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Puşcaş, cu 8 voturi, iar pe cel de-al patrulea Ilie Drăgan, fost lector al Şcolii Federale de Antrenori, care nu a strâns niciun sufragiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel