Urmărește emisiunea live


Alegeri europarlamentare, vot în străinătate. MAE, anunţ

liste votare
liste votare

Ministerul Afacerilor Externe a activat marţi rubrica "Alegeri europarlamentare 2019" (http://www.mae.ro/node/48090), în contextul începerii perioadei electorale aferente organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Parlamentul European din 26 mai. 

Potrivit unui comunicat transmis de MAE, la această secţiune, cetăţenii români care intenţionează să voteze la secţiile de votare care vor fi organizate în afara ţării pot regăsi informaţii de interes privind procedura de votare în străinătate, atribuţiile Ministerului Afacerilor Externe, actele normative în vigoare aplicabile la alegerile din 26 mai 2019. Lista secţiilor de votare din străinătate va fi publicată cu cel târziu 30 de zile înaintea datei alegerilor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 33/2007 şi Hotărârii de Guvern nr. 81/2019. 

Această secţiune dedicată alegerilor europarlamentare va fi actualizată constant pentru a veni astfel în sprijinul cetăţenilor români, precizează MAE. Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care se află sau călătoresc în străinătate să se informeze din timp asupra procesului de votare şi să îşi verifice din timp documentele de identitate româneşti, pentru a-şi putea exercita astfel dreptul de vot în cele mai bune condiţii. 

Vezi şi: Kovesi, rezultat vot comisia CONT

Lumea este mereu gata să ne rănească? Răspunsul psihologului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel