Întâlnire strategică înainte de europarlamentare, la Brașov

Prefecții din toată țara s-au întâlnit timp de două zile, la Brașov. Unul dintre subiectele discutate de aceștia a fost chiar organizarea și desfășurarea activităților pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European.

În perioada 10-12 martie 2019, județul Brașov a fost gazda unei întâlniri de lucru organizate de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, eveniment la care au participat prefecții din toată țara, reprezentanți ai unor structuri M.A.I., precum și ai altor instituții ale administrației publice centrale.

În cadrul întrunirii, desfășurate sub coordonarea secretarului de stat pentru relația cu instituțiile prefectului, Adrian Petcu, au fost analizate și dezbătute mai multe teme. Printre acestea s-au numărat cele legate de activitatea Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. 

De asemenea, o prezentare a avut ca temă organizarea și desfășurarea activităților pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019.

Prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu, a declarat: „A fost o întâlnire constructivă, temele dezbătute fiind de interes pentru toți prefecții, având în vedere că la nivelul tuturor județelor ne confruntăm cu probleme similare, la care trebuie găsite soluții în interesul cetățeanului".

Vezi și: 

FLAGRANT. Funcţionar public reţinut pentru luare de mită

Simulare Evaluare Națională. CNEE își cere scuze pentru eroare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel