EXCLUSIV  Alegeri CRUCIALE în Georgia (SUA) și miting pro-Trump la Washington. Vlășceanu: E o falie URIAȘĂ în societatea americană

vlasceanu_facebook_dcnews
vlasceanu_facebook_dcnews

Expertul pe politică externă Andrei Vlășceanu a analizat, în exclusivitate pentru DC News, alegerile din statul Georgia și mitingul pro-Trump de la Washington.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, expertul pe politică externă Andrei Vlășceanu a vorbit despre importanța alegerilor pentru Senatul SUA, care au loc în statul Georgia, și despre falia existentă în societatea americană, reliefată printr-o mare manifestație pro-Trump la Washington:

„Alegerile din Georgia, referitor la cele două posturi de senator, au fost și sunt foarte importante, având în vedere configurația politică de majoritate din Senat. În arhitectura puterii de la Washington, Senatul american are puterea, asta se va vedea foarte clar în funcțiile de top din administrația americană. Orice șef de departament trebuie să treacă prin audierile din comisiile de specialitate din Senat și, ulterior, să fie votat de către plenul Senatului.

În prezent, avem o administrație Biden care urmează să își preia mandatul, vicepreședintele va fi și președintele Senatului și automat este necesară o majoritate democrată în Senatul american astfel încât numirile și audierile și tot acest proces legislativ să decurgă cât mai rapid, astfel încât o administrație Biden să înceapă job-ul“, este de părere analistul Andrei Vlășceanu.

Mitingul pro-Trump din Washington

„Manifestația pro-Trump de la Washington este una justificată și reliefează falia care există în societatea americană. La ora actuală, aceste rezultate ale alegerilor arată foarte clar că America este divizată, pro-trumpiștii vor crede mesajul referitor la fraudarea alegerilor, pro-democrații vor crede că Joe Biden a câștigat. Din păcate, apar niște tranșee între cele două curente politice americane. Vedem cum vor decurge lucrurile în următorii patru ani, așa cum Biden a spus, el nu va fi nici președintele democraților, nici al republicanilor, ci va fi președintele americanilor.

E interesant de văzut cum va îndeplini această promisiune politică din campanie, având în vedere divizarea enormă a societății“, a conchis Vlășceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel