Alegeri anticipate. Elena Cristian: Ludovic Orban simte că ar putea să nu mai fie următorul premier

Alegerile anticipate sunt dorite de PNL și câțiva aliați ai săi, dar cum se pot realiza rămâne încă un mister, liderii liberali nedorind să-și devoaleze tactica stabilită.

Alegerile anticipate sunt o temă serioasă pentru PNL, care a hotărât să acționeze pentru a se ajunge la acest pas politic. Jurnalistul Elena Cristian, redactor șef la dcbusiness.ro, a analizat intențiile liberalilor:

”PNL nu poate să mai tragă de timp. La învestirea Guvernului Orban, atât președintele, cât și liderii PNL, inclusiv Rareș Bogdan, au spus că dacă vor fi și 50 de guverne PNL, tot Ludovic Orban va fi premier. Între timp, acest discurs s-a diluat și din 50 au rămas 20, din 20 au rămas 10, din 10 au rămas două și uite că acum e un singur guvern. Sigur că Ludovic Orban simte că ar putea să nu mai fie următorul premier și că este greu de crezut că vor fi guvernele Ludovic 1, 2, 3, 4 ș.a.m.d, așa cum spunea Klaus Iohannis. Pe de altă parte, însă, discursul lui Marcel Ciolacu este unul strict politic și îi aruncă și o provocare lui Orban: 'Dă-ți tu demisia, că nu mai pupi tu Guvernul în viața ta'”,  a comentat jurnalista la Realitatea Plus, luni seara.

”Pe de altă parte, toți premierii care s-au legat cu lanțul de scaune nu au reușit să rămână. Mai bine pleci decent. Îți iei băgăjelul și te duci de unde ai venit. Până la urmă, ăsta e jocul politic”, a completat Elena Cristian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel