Alegeri 2020. Iohannis, răspuns pentru DC News

Klaus Iohannis a răspuns, la conferinţa de presă de miercuri seara, unei întrebări venite din partea DC News.

Klaus Iohannis a susţinut, miercuri seara, o conferinţă de presă. Preşedintele a răspuns unei întrebări venite din partea jurnalistului DC News, Roxana Neagu. 

"Ne-aţi prezentat cele trei scenarii în care va începe şcoala: galben, verde şi roşu. Aţi spus că cele mai multe localităţi se vor încadra în scenariul verde, adică unii copii vor merge la şcoală, alţii vor face cursurile online. În acest context în care consideraţi că nu este sigur ca toţi elevii să revină în bănci, e sigur ca în 27 septembrie părinţii şi bunicii lor să meargă la vot?", a fost întrebarea adresată de către jurnalistul Roxana Neagu.

"Nu trebuie să facem o confuzie între activitatea şcolară şi activitatea de votare. Activitatea şcolară e una complexă, implică un număr mare de copii, un număr mare de cadre didactice, de alt personal iar normele sunt specifice şi foarte stricte. Activitatea de votare care se desfăşoară de multe ori în aceleaşi spaţii e una care şi ea trebuie să respecte normele care vor fi stabilite până atunci de către Ministerul Sănătăţii, dar este clar că spaţiile vor fi dezinfectate şi înainte şi după, pentru a nu avea implicaţii o activitate asupra celeilalte. Dar da, în condiţiile în care vom avea toate aceste norme în vigoare, votarea poate să fie o activitate sigură", a răspuns preşedintele Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel