Alegeri 2019. Viorel Cataramă, atac la Cioloș: Nu dorim!

Viorel Cataramă
Viorel Cataramă

Viorel Cataramă, președinte DL, a transmis public faptul că Tribunalul Municipiului București ignoră cererea de înregistrare a partidului Dreapta Liberală ca partid politic. Cataramă a lansat și un atac la adresa lui Dacian Cioloș. 

 

 

 

Viorel Cataramă face apel la mesajul public, deoarece, până acum, nu s-a dat curs cererii.

"DREAPTA LIBERALĂ (DL) îi solicita conducerii Tribunalului Municipiului București (TMB) să dispună respectarea prevederilor art. 18 alin. (2) și ale art. 21 alin. (1) din legea 14/2003. Astfel, în data de 14 noiembrie DL a depus la TMB cererea de înregistrare ca partid politic; conform articolelor sus-menționate, termenul de soluționare a fost deja depășit, ceea ce îngreunează eforturile noastre de a participa în mod eficient la viitoarele alegeri europarlamentare din mai anul viitor.

VEZI ȘI Dăncilă, scrisoare către Iohannis

Apelăm la calea mesajului public, întrucât, până în prezent, nu s-a dat curs cererii prin care am solicitat stabilirea unui termen în conformitate cu prevederile legale", a spus Viorel Cataramă.

Totodată, președintele DL a ținut să precizeze că partidul Dreapta Liberală nu dorește să urmeze calea lui Dacian Cioloș.

"Precizăm că partidul nostru nu dorește să urmeze calea dlui. Dacian Cioloș, prin înființarea unui partid fantomă și cere doar respectarea legii și a dreptului fundamental al cetățenilor la asociere", a mai spus Viorel Cataramă.

CITEȘTE ȘI Mihaela Iorga Moraru, Călin Nistor, la secția de anchetare a infracțiunilor din Justiție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel