Alegeri 2009. Gâdea, UIMIT de o informație dată de Rareș Bogdan. "Grav dacă este real"

Mihai Gâdea a supus atenției publice o informație extrem de importantă privind alegerile prezidențiale 2009.

Depozitul în care se aflau buletinele de vot de la alegerile prezidențiale din 2009 ar fi fost incendiat la doi ani după scrutin, potrivit unor informații transmise la Realitatea TV și comentate miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

"Aseară, jurnalistul Rareș Bogdan a dat o informație pe care o supun atenției publice pentru a vedea dacă este reală. Vine și spune: ce tot atâtea anchete cu privirile la alegerile din 2009? Dacă este o informație reală este grav, iar dacă este o invenție este la fel de grav. Rareș Bogdan a zis că toată lumea știe că depozitul în care erau buletinele de vot, dar și procesele electorale ar fi luat foc sau ar fi fost incendiat în mod intenționat. Am făcut toate cercetările care s-au putut face și nu am găsit niciun incendiu că în 2011 sau 2012 care să conțină un depozit cu buletine de vot sau alte elemente de la alegerile din 2009. Există două variante: fie acest lucru s-a întâmplat, fie nu s-a întâmplat și este o manipulare. Oricum ar fi este foarte grav", a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

Președintele GIP, Mugur Ciuvică, a spus că, în acest sens, există o lege care spune că, după jumătate de an de la alegeri, bultinele de vot se distrug.

"E o lege, ca după șase luni de la validarea alegerilor, buletinele de vot se distrug, nu se mai țin în depozite", a explicat președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

[citeste si]

De aceeași părere este și Codrin Ștefănescu (PSD): "Toată lumea vorbește că probele nu mai există. Dar după șase luni, ele se topesc, nu mai sunt".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel