ALDE Sibiu: N-avem wc-uri în casă şi apă curentă, dar facem cursuri on-line

ALDE Sibiu: Propunem să o ducem pe doamna ministru al Educaţiei într-un sat fără internet şi tehnologie
ALDE Sibiu: Propunem să o ducem pe doamna ministru al Educaţiei într-un sat fără internet şi tehnologie

Ministrul Educaţiei a dat miercuri  un ordin prin care obligă elevii şi profesorii din România să facă lecţii online. Iar pe părinţi, ministrul îi obligă să asigure mijloacele electronice necesare, adică calculator şi internet. Iar dacă nu au cum, spune că le dă şcoala, precizează ALDE Sibiu într-un cominicat de presă.

"Am sumarizat în câteva rânduri cea mai mare aberaţie legislativă emisă de Guvernul Orban. Nu credeam că este posibil după aberaţiile Ministrului Muncii sau al celor de la Sănătate sau Finanţe. Dar iată că se poate! Deşi se ştie că sunt sute de mii de elevi care nu au acces la tehnologie şi internet în România. Ministrul obligă din pix pe toată lumea. Chiar şi pe directorii de şcoli şi inspectorate ca să monitorizeze. Dar Ministrul Educaţiei NU oferă nimic.

Nu oferă platforme online pentru lecţii, nu oferă platforme online pentru comunicare elevi-profesori, nu oferă telefoane, calculatoare sau tablete şi nu oferă internet. Doamna Ministru doar OBLIGĂ. Pe toată lumea, mai puţin pe membrii Guvernului Orban. Adică tocmai cei care ar trebui să facă ceva, ei nu sunt obligaţi să facă nimic, doar să oblige milioane de părinţi, profesori şi elevi.

Din păcate şi acest ministru şi-a dovedit încă odată incompetenţa şi narcisistica dorinţă de a ieşi cu ceva în presă, doar de dragul mediatizării. Propunem să o ducem pe doamna ministru al Educaţiei într-un sat fără internet şi tehnologie şi să o punem o lună să înveţe copiii la distanţă cu ajutorul tehnologiei. Cum va face asta? Ce simplu este să obligi o naţie să facă lucruri pe care tu nu ai fost capabil să le faci", precizează  ALDE Sibiu într-un comunicat semnat de liderul organizației, Ovidiu Gheorghe Tocaciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel