ALDE, proiect pentru sportivii români

Consilierul ALDE Ion Valentin Voicu a inițiat un proiect prin care să se acorde titlul de "Cetățean de Onoare" membrilor echipelor de handbal și volei feminin al CSM București.

Membrii echipelor de handbal și de volei feminin din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) București au fost propuși pentru conferirea titlului de „Cetățean de Onoarea al Municipiului București”, pentru merite sportive deosebite.

ALDE amintește că în primăvara acestui an, CSM București a câștigat atât Cupa României, cât și Liga Campionilor la handbal feminin, iar echipa de volei feminin a câștigat Cupa Challenge, un trofeu european considerat de către cronicarii sportivi drept cea mai mare performanță a unei echipe românești, după Revoluția din 1989.

La finalul acestei săptămâni, consilierul general al ALDE Ion Valentin Voicu, a înaintat Consiliului General al Municipiului București un proiect, prin care să fie recunoscute performațele sportive deosebite ale membrilor celor două echipe feminine ale CSM București.

Totodată, consilierul ALDE a propus și înființarea unui Consiliu Consultativ pe Probleme de Tineret, pe lângă Consiliul General al Municipiului București, ca structură consultativă, fără personalitate juridică, care să se implice în elaborarea și monitorizaea aplicării politicilor publice în domeniul tineretului, la nivel local.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel