ALDE a ajuns la consultările cu Iohannis. Gestul lui Tăriceanu

Alde-la-Cotroceni
Alde-la-Cotroceni

Reprezentanții ALDE, în frunte cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, au ajuns la Palatul Cotroceni, acolo unde s-au întâlnit cu președintele Iohannis.

Dintre reprezentanții ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Varujan Vosganian, l-au așteptat pe Iohannis stând la masa unde sunt desfășurate consultările cu președintele, iar ceilalți l-au așteptat în picioare. Delegaţia ALDE este condusă de preşedintele partidului, Călin Popescu-Tăriceanu. Din delegaţie fac parte şi secretarul general, Daniel Chiţoiu, vicepreşedintele Graţiela Gavrilescu, deputatul Varujan Vosganian şi senatorul Ionuţ Sibinescu.

Aceste consultări au început la ora 11,00 cu delegaţia PMP, iar de la ora 12,00 a fost programată delegaţia ALDE, de la ora 13,00 - este programată delegaţia grupului parlamentar Pro Europa, de la ora 14,00 - a grupului parlamentar al minorităţilor naţionale şi de la 15,00 - delegaţia PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis se consultă, astăzi, la Palatul Cotroceni, pentru stabilirea 'direcţiilor de acţiune necesare punerii în aplicare a referendumului naţional din 26 mai', cu reprezentanţii PMP, ALDE, ai grupului parlamentar Pro Europa, ai grupului parlamentar al minorităţilor naţionale şi ai PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel