Alcoolemie record pentru turcul care a accidentat polițistul de la Rutieră

Omul de afaceri turc care a accidentat grav polițistul de la Rutieră în noaptea de sâmbătă spre duminică avea o alcoolemie aproape de coma alcoolică.

Potrivit rezultatului probelor de sânger, alcoolemia şoferului turc care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist era de 1,65 la mie, susţin surse judiciare.

Abdullah Ataş, cetăţeanul turc acuzat că a provocat intenţionat, duminică dimineaţă, un accident rutier în urma căruia un poliţist a fost grav rănit, a fost arestat. Anchetatorii nu au terminat încă verificările în dosar, aşa că marţi, au chemat la audieri 20 de poliţişti.

Citește și: Cetățeanul turc care a intrat cu maşina în poliţistul de la Rutieră, arestat preventiv

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti explică într-un comunicat de presă că poliţistul de la Brigada Rutieră i-a făcut semn omului de afaceri Abdullah Atas să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat şi l-a lovit. Poliţistul a rămas pe capotă aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea.

Conform anchetatorilor, după ce l-a lovit pe agent, omul de afaceri turc a fugit de la locul accidentului şi a fost prins de poliţişti în Pipera.

"După proiectarea lucrătorului de poliţie, inculpatul Atas Abdullah şi-a continuat deplasarea pe şoseaua Pipera, aproximativ 2,8 km, iar la intersecţia şoseaua Pipera - şoseaua Bucureşti Nord a pierdut controlul autovehiculului şi a părăsit spaţiul carosabil, fiind proiectat în gardul ce împrejmuieşte un imobil", se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel