Album al Reginei Maria, vândut în scopuri caritabile

Regina Maria
Regina Maria

Un album al reginei Maria - "O poveste cu lipici" -, primul document atestat istoric ca aparţinând Majestăţii Sale, la vârsta de şapte ani, a fost lansat şi vândut vineri în cadrul Galei "Din inimă pentru viitor".

Aproximativ 200 de copii din familii fără posibilităţi şi 5.000 de oameni nevoiaşi vor beneficia de fondurile obţinute în urma evenimentului organizat de Fundaţia Inovaţii Sociale "Regina Maria".

"Gala 'Din inimă pentru viitor' se desfăşoară cu scopul de a aduna fonduri pentru miile de pacienţi sociali de care ne ocupăm de şapte ani şi pentru sutele de copii din centrele noastre educaţionale. Mai precis 160 de copii în cele două centre educaţionale ale fundaţiei din Băneasa şi Clinceni şi aproape 5.000 de pacienţi fără venituri sau cu venituri modeste pe care îi ajutăm în cele două policlinici sociale pe care le are fundaţia", a declarat directorul executiv al Fundaţiei "Regina Maria", Cristiana Mateoiu.

Ea spus că albumul reginei Maria a fost transformat "într-o carte minunată, într-o ediţie princeps de doar 100 de exemplare, iar fiecare carte vândută va asigura aproximativ o lună de tratament pentru unul dintre pacienţii fundaţiei".

La eveniment, fondatorul Fundaţiei "Regina Maria", dr. Wargha Enyati, a afirmat că bugetul anual al instituţiei pe care o patronează este de un milion de euro.

"Fundaţia a avut activităţi sustenabile în domeniul medical, ajutând peste 5.000 de pacienţi până azi şi ne bucurăm de o susţinere mare pentru că lumea are încredere în ceea ce facem. Bugetul nostru anual este de un milion de euro. 80% din buget este folosit în scopuri medicale şi 20% în învăţământ, în şcoli de tip after school, unde încercăm să dăm copiilor educaţie materială, intelectuală şi spirituală", a spus dr. Wargha Enyati.

Alte obiecte licitate

În cadrul galei, au mai fost licitate printre altele un tablou "Regina Maria", o rochie din colecţia "Maria Îngerul Românilor" semnată Agnes Toma, 21 de tablouri realizate de copiii de la after school-ul Clinceni, un costum de tenis al Simonei Halep, dar şi un team building la Academia Titi Aur.

Seara a fost animată cu o prezentare de modă inspirată de Regina Maria a României, semnată Agnes Toma, dar şi de un concert Horia Brenciu & Band.

Principesa Maria a participat la eveniment alături de personalităţi din managementul companiilor, antreprenori, diplomaţi, personalităţi publice, medici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel