Alba: Un bărbat a dat buzna într-un restaurant pentru a căuta teroriști

Politia
Politia

Întâmplare intredibilă în Aiud. Un bărbat a dat buzna într-un restaurant, spune el, încercând să găsească teroriști.

Un bărbat din Aiud a fost amendat de jandarmi după ce s-a certat cu personalul unui local în care avea loc o adunare privată, respectiv o pomană, deoarece nu a fost lăsat să caute 'terorişti' în rândul invitaţilor, potrivit unui comunicat remis luni de către Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Alba.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112 şi s-a petrecut în faţa unui restaurant din municipiul Aiud. Deplasat la faţa locului, un echipaj de jandarmerie a constatat că în faţa localului respectiv erau adunate mai multe persoane, iar una dintre acestea, un bărbat de 58 de ani din Aiud, înjura şi ameninţa cu acte de violenţă.

'Din spusele martorilor a reieşit faptul că acesta, fără a fi invitat, participase la pomană şi a intrat în conflict cu personalul localului deoarece acesta nu a fost de acord să-l lase să caute 'terorişti' în rândul invitaţilor', se menţionează în comunicatul IJJ Alba.

Bărbatul, care prezenta, potrivit sursei citate, semne evidente ale unui consum excesiv de alcool, a fost invitat să părăsească restaurantul.

'Deşi la început acesta a fost de acord să plece, după numai câteva minute s-a întors şi a vrut să se alăture din nou participanţilor la adunarea privată. Pentru că nu i s-a permis accesul, a devenit violent şi a încercat ca, prin înjurături şi ameninţări cu represalii, să-i determine pe angajaţi să-şi schimbe decizia', precizează IJJ.

Pentru fapta săvârşită, bărbatul, care a mai fost sancţionat contravenţional pentru fapte de tulburare a liniştii vecinilor de apartament, a primit o amendă în valoare de 200 de lei.

Acesta a fost informat şi că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel