Alba. Profesoară acuzată de relații intime cu un elev

O profesoară de la o școală din județul Alba este cercetată disciplinar și de către Poliție după ce ar fi întreținut relații intime cu un elev.

Femeia în vârstă de 35 de ani, profesoară de limba engleză la şcoala din comuna Sălişte, judeţul Alba, este acuzată pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută, iar instanța a decis controlul judiciar, fiindu-i interzis să mai predea la clasă.

Informații

Ea este din comuna Ciugud. Polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma unor informații aflate de şeful de post din comună, cum că profesoara ar fi avut o relaţie sexuală cu un elev în vârstă de 14 ani.


„Poliţia s-a sesizat din oficiu, în urma unor informaţii primite din comună, că profesoara, în vârstă de 35 de ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, cms. Cristian Mărginean. Potrivit procurorilor, femeia ar fi întreţinut relaţii sexuale cu elevul său în perioada octombrie 2018 - ianuarie 2019, în trei zile diferite.

Vezi și:Darius Vâlcov a rămas fără permis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel