Alba: Arestat pentru trafic de cannabis

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins în flagrant că încerca să vândă cannabis, din cercetări reieşind că acesta şi-ar fi creat o reţea de distribuţie a drogurilor de risc către mai multe persoane din municipiul Sebeş şi din localitatea Petreşti.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Alba Iulia şi procurorii DIICOT au prins în flagrant delict un bărbat, de 37 de ani, care comercializa droguri de risc, potrivit Agerpres.

El a fost prins în timp ce se pregătea să vândă 25 de grame de cannabis. Ulterior, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul său, din localitatea Petreşti, în urma căreia au mai fost descoperite 50 de grame de cannabis, precum şi 500 de grame de masă vegetală, în conţinutul căreia a fost identificată substanţa activă din planta de cannabis.

Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2015, bărbatul şi-ar fi creat o reţea de distribuţie a drogurilor de risc către mai multe persoane din municipiul Sebeş şi din localitatea Petreşti.

Pe baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea bărbatului pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, iar magistraţi din cadrul Tribunalului Alba au luat măsura arestării preventive a acestuia pentru 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel