Alba: Drumul comunal Certege - Borleşti, deblocat de troiene

Accesul spre satul Borleşti rămas izolat sâmbătă din cauza troienelor de zăpadă a fost deblocat în cursul serii de sâmbătă, după ce voluntari, angajaţi ai Primăriei Cîmpeni şi subofiţeri şi ofiţeri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba au lucrat timp de mai multe ore pentru degajarea drumului de acces.

Purtătorul de cuvânt al ISU Unirea Alba, Alina Marescu, a declarat, pentru Agerpres că 17 angajaţi ai Detaşamentului Cîmpeni au intervenit alături de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cîmpeni pentru a curăţa drumul comunal dintre Certege şi Borleşti.

De asemenea, la faţa locului au acţionat şi muncitori ai Primăriei Cîmpeni, potrivit edilului localităţii, Ioan Călin Andreş.

Zeci de familii dintr-un sat care aparţine de oraşul Cîmpeni au rămas izolate din cauza zăpezii troienite de pe drumul comunal care face legătura între Certege şi Borleşti. Stratul de zăpadă în zona respectivă nu este mare, dar aceasta s-a adunat între parapeţi, ajungând, pe alocuri, şi la un metru şi jumătate, blocând accesul spre satul Borleşti, unde domiciliază câteva zeci de familii. Distanţa dintre Cîmpeni şi Borleşti este de aproximativ şase kilometri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel