Alaşkert-FCSB. Lucian Filip laudă echipa adversă, dar ”pretențiile sunt mari”

Lucian Filip a declarat înaintea meciului cu Alașkert că rezulatele FCSB-ului o recomandă ca favorită și calificarea este obligatorie.

Lucian Filip, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Alaşkert, adversara de joi din prima manşă a turului doi preliminar al Europa League, este una cu jucători de calitate, dar formaţia sa nu are nicio scuză să nu se califice în faza următoare a competiţiei.

"Ieri am văzut unele imagini cu echipa pe care o s-o întâlnim mâine, sunt jucători cu calităţi, au un joc agresiv, cu disponibilitate la efort, dar chiar şi în aceste condiţii e greu să faci o evaluare corectă, pentru că nu am întâlnit până acum o echipă de calibrul lor. Chiar dacă am avut probleme cu zborul şi chiar dacă este foarte cald aici, nu cred că avem nicio scuză dacă nu mergem mai departe. Indiferent de situaţie trebuie să trecem şi de acest tur pentru că valoarea noastră şi pretenţiile noastre sunt mult mai mari. Pentru că nu puteam să comparăm ce am făcut noi până acum şi ce a făcut echipa adversă", a declarat Filip, la conferinţa de presă susţinută la Erevan.

Delegaţia echipei de fotbal FCSB a plecat, miercuri, spre Erevan, unde urmează să dispute partida cu Alaşkert (Armenia), din cadrul turului doi preliminar al Europa League, în jurul orei 14:30, cu 5 ore şi jumătate întârziere, din cauza lipsei unui culoar de zbor.

Partida FCSB - Alaşkert, contând pentru prima manşă a turului doi preliminar al Europa League, se va disputa, joi, de la ora 20:00, la Erevan.

Citește și:

Televizare Liga Campionilor și Europa League. Unde vedem meciurile echipelor românești

Becali lovește din nou în jucătorii săi: Ceva acolo care se plimbă!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel