Alarmă cu bombă. Avion rus, aterizare de urgență

Un avion de pasageri al companiei aviatice ruse Ural Airlines (Uralskie Avialinii), cu 225 de persoane la bord, a aterizat de urgenţă, luni, pe aeroportul din Baku (Azerbaidjan), în urma unor suspiciuni privind existenţa unei bombe la bord, informează agenţiile de presă ruse şi Reuters. 

Avionul Airbus 321 decolase din capitala Bahrainului şi se îndrepta spre Moscova. Potrivit RIA Novosti, căpitanul avionului a suspectat că la bordul avionului se află o bombă, astfel că a luat decizia de a recurge la aterizarea de urgenţă şi de a-i evacua pe pasageri. 'Au fost alertate toate serviciile de urgenţă ale aeroportului', a anunţat, într-un comunicat, biroul de presă al aeroportului din Baku.

Anunțul companiei aviatice

Anterior, biroul de presă al companiei aviatice Ural Airlines a declarat pentru TASS că avionul este nevoit să aterizeze pe aeroportul din Baku din cauza unor informaţii privind prezenţa unor obiecte străine la bord. 'În timpul cursei U6-1116 Bahrain-Domodedovo echipajul a primit o informaţie privind posibile obiecte străine la bordul aparatului. Echipajul a solicitat permisiunea de aterizare în cel mai apropiat aeroport de pe rută, pentru a efectua verificări suplimentare în scopul asigurării securităţii', a informat comunicatul Ural Airlines.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel