Al treilea deţinut eliberat din greşeală, reîncarcerat

Al treilea deţinut eliberat din greşeală, reîncarcerat
Al treilea deţinut eliberat din greşeală, reîncarcerat

Cel de-al treilea deţinut eliberat din greşeală din cadrul Penitenciarului Giurgiu a fost găsit şi este reîncarcerat în condiţii conforme, a declarat marţi, pentru Agerpes, directorul instituţiei, Marius Lucian Fulga.

"Aseară a fost găsit şi cel de-al treilea deţinut eliberat din greşeală din Penitenciarul Giurgiu. El nu se afla la adresa de domiciliu din Vaslui, fiind găsit de poliţişti în Bucureşti în urma misiunilor specifice şi a fost predat imediat Penitenciarului Giurgiu unde a fost reîncarcerat într-o celulă cu condiţii conforme. El are de executat o pedeapsă de cinci ani şi zece luni de zile pentru tâlhărie din care se scad zilele de detenţie efectuate până în prezent", a spus Marius Lucian Fulga.

Totodată, acesta a mai spus că la nivelul Penitenciarului "va continua ancheta internă pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la eliberarea din greşeală" la finalul săptămânii trecute a celor trei deţinuţi. De la intrarea în vigoare a Legii 169/ 2017, de la Penitenciarul Giurgiu au fost eliberaţi "în prima etapă un număr de 80 de deţinuţi", dintre care trei ar fi fost eliberaţi dintr-o "greşeală de calcul a suprafeţei de 4,01 metri pătraţi" care trebuie să îi revină fiecărui deţinut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel